[Žinios trumpai] „Visur panika, totalus fronto žlugimas - sprogdina absoliučiai viską“: Rusijos karo korespondentai šokiruoti įvykiais Chersone (Video, foto)  ()

Sprogdinamų tiltų geografija rodo tvyrančią paniką Rusijos kariuomenės gretose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-10 [Žinios trumpai] „Visur panika, totalus fronto žlugimas - sprogdina absoliučiai viską“: Rusijos karo korespondentai šokiruoti įvykiais Chersone (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai masiškai patvirtina informaciją apie traukimąsi Chersono srityje vakariniame Dnipro krante, kurį lydi aktyvus tiltų ir kelių viadukų ardymas. Rusijos šaltiniai praneša, kad okupantai sprogdina tiltus, tikėdamiesi sulėtinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą.

„Tiltų sprogdinimas visada yra traukimosi, panikos ir fronto žlugimo ženklas. Ir nesvarbu kas ką sako. Bet kuriuo atveju aišku, kad mūšis dėl Chersono prasidėjo. Na, kaip mūšis, mes vėl bėgame. Iš vietų pranešama, kad šiuo metu Chersono srityje sprogdinami visi tiltai ir estakados. Jie sako, kad tai yra gynybinės operacijos, skirtos sulėtinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, dalis“, – rašoma rusų „Telegram“ kanaluose.

Paniką Rusijos kariuomenės gretose sustiprina susprogdintų tiltų geografija. Sprendžiant iš žemėlapių, susprogdintas Darjevskio tiltas yra giliai už Rusijos linijų. Tikėtina, kad šio tilto sprogdinimą suorganizavo Ukrainos ginkluotosios pajėgos, siekdamos atkirsti rusų pabėgimo kelią.

Pravdino kaime pranešama, kad rusų kareivių nėra.

 

Šaltiniai iš Novokairų ir Milovės kaimų taip pat praneša apie karių išvykimą.

 

 

Iš kovos zonos ir toliau gaunama prieštaringa informacija. Pastebėtina, kad Rusijos generalinis štabas ir Gynybos ministerija tyli ir nekomentuoja informacijos apie RF ginkluotųjų pajėgų traukimąsi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: