[Žinios trumpai] Paviešino, kas vyksta prie Kreminos ir Svatovo: „gynyba labai rimta, kautynės kas 100 metrų“  ()

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms šiuo metu Kreminos ir Svatovo srityse sekasi neblogai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-04 [Žinios trumpai] Paviešino, kas vyksta prie Kreminos ir Svatovo: „gynyba labai rimta, kautynės kas 100 metrų“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Luhansko srities šiaurės vakaruose Ukrainos ginkluotosios pajėgos juda į priekį, nors ir be didžiulių proveržių, praneša Luhansko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Haidajus.

„Kalbant apie Svatovą ir Kreminą, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pamažu veržiasi per Rusijos okupacinių karių gynybą. Lėtai, bet užtikrintai juos stumia atgal. Už kiekvieną 100 metrų vyksta tikros kautynės“, teigė Luhansko karinės administracijos vadovas.

Jis patikslino, kad rusai šioje srityje sukūrė rimtą gynybą, be kita ko, prisotindami fronto liniją mobilizuotais žmonėmis. Ten sutelkti tūkstančiai Rusijos karių, o tai lėtina Ukrainos karių judėjimą. Kontrpuolimą lėtina ir purvas - šaltis čia pagreitintų puolimą.

 

Verta paminėti, kad kitą dieną vadinamieji Z kanalai pradėjo rašyti apie rimtą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažangą Kreminos srityje. Propagandistai, be kita ko, kalbėjo apie Rusijos okupacinės kariuomenės apsupimo grėsmę.

(68)
(1)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: