Putinas pasirodė, kaip „teroristas nevykėlis. NATO karininkai dabar sėdi ir juokiasi": štai ką padarė Lukašenka (Video)  ()

Karas prieš Ukrainą parodė, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas yra „teroristas nevykėlis", mano Julija Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijai kilo didelių problemų, liečiančių jos raketines pajėgas. Išsamias detales savo vaizdo tinklaraštyje „YouTube" papasakojo Rusijos žurnalistė, kariuomenės ir politikos apžvalgininkė Julija Latynina.

Rusijos kariuomenė dėl didelio Ukrainos oro gynybos efektyvumo negalėjo panaudoti mėgstamos „kiliminės" bombardavimo taktikos. Ji priversta apsiriboti raketų smūgiais Ukrainos energetikos sistemai. Visa ši operacija parodė, jog raketos yra dar viena silpnoji Rusijos armijos vieta.

„Įtariu, kad NATO karininkai dabar sėdi ir juokiasi. Garsiosios „Kinžal" raketos, kuriomis „patriotai" gyrėsi, kad jos yra hipergarsinės. Nėra nė vienos. Yra trys MiG-31, galintys gabenti po vieną „Kinžal", - sakė J. Latynina.

„Iskander", jos žodžiais, dėl riboto diapazono prasminga paleisti tik iš Baltarusijos teritorijos. Tačiau vietos diktatorius Aleksandras Lukašenka kategoriškai pasisako prieš, įsitikinus žurnalistė.  

J. Latynina taip pat pridūrė, kad Rusijos karinis-pramoninis kompleksas gali pagaminti „Iskander" labai ribotais kiekiais, kurių neužtenka dideliems smūgiams. Su „Kalibr" raketomis irgi ne viskas gerai. Po kreiserio „Moskva" sunaikinimo ir Sevastopolio uosto atakos Rusijos Federacijai liko tik 4 laivai, galintys paleisti šias raketas. Kremlius nedrįsta šiems tikslams panaudoti povandeninių laivų.

 

„Norėdamas paleisti raketą, povandeninis laivas turi iškilti į paviršių. Ir šiuo atveju jis gali gauti smūgį iš „Neptun", nes neturi oro gynybos sistemos. Didžiulis Rusijos laivynas, kuris turėtų valdyti vandenynus, gali paleisti daugiausiai 30–40 „Kalibr", – sakė žurnalistė.

 

Rusijos atakas prieš Ukrainos energetikos sistemą daugiausia vykdo strateginiai bombonešiai Tu-160 ir Tu-95. Jie šaudo iš Kaspijos regiono, nes naudoja senas raketas, kurios dažnai „neužveda" variklių. RF ginkluotosiose pajėgose labai trūksta ne tik nešėjų, bet ir pačių raketų. Problemų, anot J. Latyninos, rusai turi su pačių raketų programavimu.

„Nėra nieko gėdingesnio už nevykėlį-teroristą", – tvirtino rusų žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(279)
(4)
(275)

Komentarai ()