„Labai įdomi informacija!“: Ždanovas skelbia apie 2 miestus - artėja pilnas okupantų sutriuškinimas  ()

Ždanovas įvardijo du miestus, kuriuose okupantai gali parodyti „geros valios gestą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pasidalijo turima, tačiau oficialiai dar nepatvirtinta informacija apie okupantų planus.

Olegas Ždanovas pasakojo, kur tiksliai artimiausiu metu gali įvykti „geros valios gestas“. Karo ekspertas įvardija tokius miestus kaip Novaja Kachovka ir Volnovacha, kuriuose ruošiamasi užpuolikų evakuacijai.

Jo nuomonę šiuo klausimu galite sužinoti „YouTube“.

„Pažanga daroma ruošiant Rusijos karius evakuacijai, tai labai įdomus momentas. Remiantis kai kuriomis žiniomis, Novaja Kachovkoje vyksta parengiamieji darbai, o Rusijos kariškiai sako, kad po tam tikro laiko ketina išvykti iš Novaja Kachovkos“, – ukrainiečius ramino karo ekspertas.

„Informacija neoficiali, ją reikia patvirtinti, bet vis dėlto Volnovachoje tariamai vietinė „administracija“ gavo įsakymą parengti archyvus ir dokumentus evakuacijai: jie ketina suformuoti evakuacinį traukinį, kuriuo bus išvežti archyvai ir dokumentai, o autobusų kolonos bus paruoštos evakuoti vietos kolaborantus ir jų šeimas. Tai, deja, nepatvirtinta informacija. Bet tokia informacija sklando“, – sako Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(0)
(80)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: