O čia tai būtų smūgis! Ukraina gali pradėti „specialiąją operaciją“ Rusijos teritorijoje  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas užtikrintai pareiškė, kad Ukraina turėjo galimybę smogti Rusijos Federacijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienam iš Olego Ždanovo sekėjų buvo smalsu sužinoti, kodėl Ukraina negalėjo paskelbti savo „specialiosios operacijos“ Rusijos teritorijoje.

Į šį klausimą karo ekspertas pateikė išsamų ir padrąsinantį atsakymą.

Olego Ždanovo nuomonę apie tikimybę, kad Ukraina įvykdys „specialiąją operaciją“ Rusijoje, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas pasakojo, kokias naujas galimybes turi Ukrainos ginkluotosios pajėgos, kurios suteikia teisę rimtai kalbėti apie atsakomuosius smūgius Rusijos Federacijai.

„Visos šalys jau atvirai išreiškė savo paramą Ukrainai dėl galimybės smogti Rusijos teritorijoje teisėtiems taikiniams pagal karo taisykles ir papročius“, – sakė Ždanovas.

 

„Manau, kad nepavyko surengti smūgių Rusijos Federacijos teritorijoje ankstesniais mėnesiais dėl to, kad mes neturėjome ginklų, kuriuos būtų galima panaudoti prieš tokius strateginius objektus, kaip aerodromai, bazės, sandėliai. Dabar, kaip suprantu, tokių ginklų mūsų šalyje pradeda atsirasti. O kuo toliau, kaip suprantu, jų bus vis daugiau“, – tęsė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(3)
(193)

Komentarai ()

Susijusios žymos: