[Žinios trumpai] Atskleidė visą tiesą apie generolą Surovikiną - štai kodėl Putinas jo neatleidžia ir neatleis (Video)  (1)

Vienintelė garsaus generolo funkcija – vykdyti tiesioginius Putino įsakymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Rusijos žurnalistas Maiklas Naki „Naujienų fabrikui“ auditorijai pasakojo, kodėl Kremliaus vadovas nesiruošia nušalinti Surovikino iš posto, net jei jo taktika kare su Ukraina nepasiteisina. Rusijos tinklaraštininko teigimu, vienintelė garsaus generolo funkcija – vykdyti tiesioginius Putino įsakymus.

Naki interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„YouTube“ kanalo „Popularnaja Politika“ vedėjas atskleidė tiesą apie generolą Surovikiną: „Surovikinas yra gerai žinomas. Tai žmogus, kuris užsitarnavo savo reputaciją ne dėl narsumo ar bendro meistriškumo. Tai žmogus, žinomas dėl vieno vienintelio gyvenimo fakto, kuris visada su juo: jis yra pasirengęs vykdyti bet kokius įsakymus.“

 

Naki paaiškino, kodėl Putinui reikia Surovikino kaip „specialiosios operacijos“ vadovo: „Visa ši istorija su Ukrainos apšaudymais, iš kurios Putinas tikisi, kad privers ukrainiečius atšliaužti ant kelių ir melsti pasigailėjimo, tai ne Surovikinas sugalvojo, Surovikinas yra pasiruošęs tai atlikti. Jei prisiminsime Sirijos kompaniją, tai ten Surovikinas tuo ir užsiėmė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(19)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: