[Žinios trumpai] Super pergalė! Ukraina ištaškė elitinę 127 GRU brigadą iš Sevastopolio  ()

Ukrainos artilerija kairiajame Dnipro krante sunaikino dalį elitinio GRU dalinio iš Sevastopolio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija kairiajame Dnipro krante sutriuškino elitinį GRU (Rusijos Federacijos Ginkluotųjų Pajėgų Generalinio štabo Vyriausioji žvalgybos valdyba) dalinį, kuris po didelių nuostolių buvo atitrauktas gilyn į okupuotas teritorijas. Didžiausius nuostolius patyrė Sevastopolio GRU 127-oji brigada (dalinys nr. 67606), Apie tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ rašo karo ekspertas Aleksandras Kovalenko.

„Manau, kad artimiausiu metu atviruose šaltiniuose bus daug nuotraukų iš šios konkrečios atskirosios žvalgų brigados atstovų laidotuvių“, – pažymėjo Kovalenko ir pabrėžė, kad kairiajame Dnipro krante 20 kilometrų operatyvinėje zonoje Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė tikrą Rusijos pajėgų sutriuškinimą. Rusai dėl nuolatinių Ukrainos artilerijos smūgių čia patyrė žymių pralaimėjimų.

 

„Kairiajame krante pastaruosius porą mėnesių jie nevykdė specializuotų užduočių, o kvailai laikėsi. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos apšaudymą jie kentė 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę“, – pabrėžė ekspertas.

(136)
(2)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: