Patruševas Putinui pristatė pranešimą apie Rusijos Federacijos žlugimą – įvardijamos trys pasitraukti besiruošiančios respublikos  ()

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos ekspertai V. Putinui pateikė pranešimą, kuriame kalbama apie gresiantį Rusijos žlugimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-23 Patruševas Putinui pristatė pranešimą apie Rusijos Federacijos žlugimą – įvardijamos trys pasitraukti besiruošiančios respublikos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 22 d. Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas šalies prezidentui pristatė analitinę ataskaitą apie gresiantį Rusijos skilimą. Pirmasis paliks federaciją Tatarstanas.

Tatarstano elitas įsitikinęs, kad pagrindinis Rusijos Federacijos prezidento tikslas yra „sunaikinti, sutraiškyti ir sutrypti“.

Patruševo teigimu, kai tik regiono vadovybė pakvies Tatarstano gyventojus palaikyti atsiskyrimo nuo Rusijos idėją, jie mielai tai padarys.

Be to, Saugumo Tarybos pranešime teigiama, kad saugumo pajėgos taip pat pereis į regiono gyventojų pusę ir pradės dalinti jiems ginklus.

Kiti paliksiantys federaciją regionai yra Baškirija ir Čečėnija. Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos analitikai mano, kad čečėnų daliniai kare prieš Ukrainą dalyvauja ne be priežasties. Jie įgis tikros kovinės patirties, taip pat išstudijuos Rusijos dalinių karybos taktiką. Ateityje jie panaudos šią patirtį ir žinias prieš RF ginkluotąsias pajėgas, jei norės jėga atskirti Čečėniją nuo Rusijos.

 

Specialistai teigia, kad toks scenarijus įmanomas, tačiau tik pačioje Rusijoje kilus giliai politinei krizei.

Šaltinis teigia, kad V. Putinas tiesiog išstudijavo pranešimą, bet su Patruševu jo neaptarė.

Putiną šiuo metu labiausiai neramina nauja raketų ataka prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(2)
(149)

Komentarai ()