„Financial Times“ skelbia galingas prognozes 2023-iems metams: didžiulė krizė Europoje, Trumpo košmaras ir kas nutiks Ukrainoje  ()

„Financial Times“ paskelbė prognozę 2023-iems metams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Financial Times“ teigimu, ateinančiais metais Europa susidurs su energetikos krize, o JAV 45-ajam prezidentui Donaldui Trumpui bus pateikti rimti kaltinimai.

„Financial Times“ rašo, kad mūšiai Ukrainoje tęsis visus 2023 m. Konflikto įšaldymas dabartinėmis sąlygomis netenkins nei Rusijos, nei Ukrainos. Tuo pat metu 2023 metais Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis tikėsis modernios Vakarų ginkluotės tiekimo, o Rusijos lyderis Vladimiras Putinas bandys pergrupuoti savo ginkluotąsias pajėgas fronte.

Artimiausiais mėnesiais Europoje gali kilti elektros energijos tiekimo nutraukimas. Be to, 2023-2024 metų žiema Europos valstybėms gali tapti viena sunkiausių, nes dėl Rusijos ir Ukrainos karo kilus energetikos krizei šalys negalės užpildyti savo dujų saugyklų.

JK vyriausybės vadovo postą išlaikys Rishi Sunakas. O JAV prezidentas Joe Bidenas iškels savo kandidatūrą kituose prezidento rinkimuose.

Tuo pat metu tariamam pagrindiniam jo konkurentui Donaldui Trumpui bus pateikti kaltinimai dėl įstatymų pažeidimo (įskaitant slaptų dokumentų laikymą savo namuose) ir trukdymą patvirtinti praėjusių 2020 metų prezidento rinkimų rezultatus.

 

Leidinys taip pat pareiškė, kad labai tikėtina, jog R. T. Erdoganas išliks valdžioje po artėjančių prezidento rinkimų.

„Financial Times“ taip pat prognozavo tolesnę Kinijos ir Taivano konflikto raidą. Leidinio teigimu, 2023 metais šis konfliktas neperaugs į atvirus karo veiksmus. Tačiau toks scenarijus gali išsipildyti po kelerių metų.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(35)
(-25)

Komentarai ()