Ukrainiečiai paskelbė, kaip rusams smogia prancūziškas M270A1 MLRS variantas – 27,1 tonų monstras kelia siaubą kiekvieną dieną (Foto, Video)  ()

Prancūziškas M270A1 MLRS okupantams kelia siaubą kiekvieną dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lance Roquette Unitaire“ arba trumpiau LRU yra prancūziškas amerikietiško M270 MLRS atnaujinimas.

Ginkluotųjų pajėgų arsenale taip pat yra jo vokiškas variantas MARS II, itališkas MLRS-I (patobulintas MLRS) ir britiškas M270B1.

Visus šiuos MLRS vienija savaeigė vikšrinė važiuoklė, ant kurios sumontuotas paleidimo įrenginys su dviem unifikuotais vienkartiniais konteineriais, kurių kiekviename yra po 6 raketas, taip pat pilnai automatizuota nukreipimo ir paleidimo sistema. Ši sistema vienu metu tapo mums visiems žinomo amerikietiško HIMARS kūrimo pagrindu, tačiau, skirtingai nei ji, mobilumo sąskaita pagerino visureigių galimybes ir dvigubai daugiau amunicijos.

LRU savybės:

  • Pagrindinis ginklo tipas: M31 raketa
  • Tikslinis nuotolis: iki 80 km
  • Maksimalus smūgis: 12 raketų
  • Ekipažas: trys žmonės (paleidimo vadas, operatorius-pabūklininkas, mechanikas-vairuotojas)
  • Svoris: 27,1 tonos
  • Varomoji jėga: dyzelinis variklis, kurio galia 500 AG
  • Greitis: iki 70 km/val

Palydovinė navigacijos ir valdymo sistema garantuoja didelį raketos tikslumą. Turima programinė įranga ir paleidimo platformos modifikacija leidžia naudoti ATACMS tipo raketas be papildomo mokymo. Rusijos elektroninio karo sistemos ir oro gynybos įranga negali paveikti ar perimti skrendančios raketos.

 

Ukrainiečiai paskelbė, kaip rusams smogia prancūziškas M270A1 MLRS variantas – 27,1 tonų monstras kelia siaubą kiekvieną dieną:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()