Šiurpūs vaizdai: nufilmuota, kaip Prigožinas Naujųjų metų naktį praleido tarp lavonų (Video, N-18)  ()

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas apžiūrėjo Ukrainoje likviduotą „morgą“, kuriame saugomi jo samdinių kūnai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandos agentūra FAN paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matomas Kremliaus milijardierius „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas.

Video matyti, kaip jis apžiūri pastatą, į kurį atvežami fronte likviduotų „vagneriečių“ kūnai. Ukrainoje likviduotų samdinių kūnai prieš išsiunčiant į Rusiją laikomi apleistame avariniame pastate. Lavonai guli tiesiai ant grindų, sukrauti į krūvą. Prigožinas pozavo jų fone.

Smogikų vadas pakartojo frazę, kuri, matyt, jam labai patinka. Jis nuolat tai kartoja, būdamas šalia „Wagner“ lavonų: „Jų sutartis baigėsi“, – sakė Kremliaus milijardierius.

 

Prigožinas taip pat pridūrė, kad žuvusieji namo keliaus po savaitės: „Čia guli fronte žuvę „Wagner“ kovotojai, kurie dabar bus pagarbiai parvežti namo“. Kalbėdamas apie „pagarbą“, jis stovėjo šalia kūnų, sukrautų ant nešvarių grindų.

Vaizdo įraše taip pat matoma, kaip Prigožinas, iškraunant lavonus iš sunkvežimio, linksmai pasveikino užpuolikus: „Na, vaikinai, laimingų! Laimingų Naujųjų metų!“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(8)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()