Įvyko slaptas pasitarimas: Rusijai skelbiamas cugcvangas ir neišvengiama karinė katastrofa  ()

Girkinas skambina pavojaus varpais dėl padėties fronte: tai neišvengiama karinė katastrofa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė ir Kremlius pateko į aklavietę, kuri Rusiją tempia į karinę katastrofą. Taip rašo buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Strelkovas-Girkinas, kurio teigimu, Rusijos kariuomenės karinė invazija į Ukrainą po 10 mėnesių pasirodė praktiškai esanti beviltiškoje situacijoje.

Savo „Telegram“ kanale jis teigė dalyvavęs viename uždarų karinių pokalbių, kur rusai bando analizuoti esamą situaciją, tačiau jų išvados nuvilia.

Rusijos karo analitikų teigimu, Maskva ir jos kariuomenė Ukrainoje yra šachmatų cugcvango situacijoje, kai bet koks Rusijos Federacijos žingsnis pablogina jos padėtį.

Girkinas pabrėžė, kad Rusijos strateginė aklavietė yra ta, kad ji negali nei veržtis, nei efektyviai apsiginti, nes bandymas pulti Ukrainą didelėmis pajėgomis baigtųsi greita karine katastrofa. Anot jo, Rusija gali laukti 1917 metų padėties, kai Pirmojo pasaulinio karo metais Rusija pradėjo byrėti ir ją apėmė revoliucija.

 

„Neįmanoma stovėti gynyboje, nes tai greitai pablogina strateginę Rusijos padėtį, o pulti neįmanoma, nes čia gresia greita karinė katastrofa: kariuomenės kovinis efektyvumas ir kovinė dvasia labai primena tai, kas buvo prieš Kerenskio puolimą 1917 m.“, – rašo jis.

Be to, nėra vilčių, kad situacija pagerėtų, nes Kremliaus vadovybė atsisako pertvarkyti ir reformuoti armiją, vadinasi, niekas vadovybėje nepasikeis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(3)
(187)

Komentarai ()

Susijusios žymos: