Ukrainoje virusinis video, kaip žymi aktorė prisipažino mylinti Valerijų Zalužną ir kaip į tai sureagavo generolas (Video)  ()

Ukrainos liaudies artistė Nina Matvienko įrašė jaudinantį kreipimąsi į vyriausiąjį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą Valerijų Zalužną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos liaudies artistė Nina Matvienko įrašė jaudinantį kreipimąsi į vyriausiąjį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą Valerijų Zalužną, kuriame ji prisipažino meilėje kariškiui. Aktorė sakė, kad ištekėtų už jo, jei būtų šiek tiek jaunesnė.

Nuoširdus prisipažinimas neliko nepastebėtas, Valerijus Zalužnas atsakė, įrašęs savo vaizdo įrašą. Visus vaizdo įrašus „TikTok“ puslapyje paskelbė Ninos Matvienko dukra Antonina.

„Brangus Valerijau Fedorovičiau, aš jus labai myliu. Didžiuojuosi jumis. Žiūriu kiekvieną puslapį, kur jūs pasisakote. Nežinau kodėl, bet jūs tapote man labai artimas. Jei būčiau kiek jaunesnė, aš ištekėčiau už jūsų. Bet dabar aš išteku už jūsų meilę tėvynei, už jūsų išmintį, už tai, kad šiandien mylite mūsų vaikinus, už tai, kad šiandien jiems padedate“, – sakė Matvienko.

Dainininkė taip pat padėkojo Zalužnui už rūpinimąsi Ukrainos kariais ir palinkėjo jam Dievo globos.

Atsakydamas į tai, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas paskelbė savo atsakymą.

„Nina Mitrofanovna, man labai malonu. Labai ačiū už palaikymą. Jūs esate tikra šaunuolė, esate mums pavyzdys. Mes giname tokius žmones, kaip jūs. Labai ačiū. Laikykitės“, - pasakė Zalužnas.

 

Tonia Matvienko parodė savo motinai generolo vaizdo įrašą ir užfiksavo šiltą jos reakciją.

Menininkė pastebėjo, kad Zalužnas atrodo labai gražiai ir apkabino telefoną, kuriame žiūrėjo jo vaizdo įrašą.

Jausmingą dialogą „TikTok“ peržiūrėjo daugiau nei 140 000 žmonių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: