Kasparovas skelbia Rusijos ateities viziją: „prasideda nesustabdomas imperijos žlugimas"  (2)

Kiekvienas, kuris laiko save tikru Rusijos patriotu, o ne kolektyviniu meškos, degtinės ir balalaikos įvaizdžiu, turėtų prisidėti prie Ukrainos pergalės šiame kruviname išsivadavimo kare. Rusams visiškai išpirkus kaltę dėl įsiveržimo ir kaimyninei valstybei atlyginus padarytus nuostolius, jie patys galės kurti demokratinę teisinės valstybės šalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokios nuomonės laikosi Rusijos opozicijos lyderis ir disidentas, pasaulio šachmatų čempionas Garis Kasparovas. Savo tinklaraštyje jis parašė savo Rusijos ateities viziją, kuri tiksliai pakartos SSRS scenarijų.

„Imperijos žlugimas yra neišvengiamas ir istoriškai nulemtas. Kokia forma tai įvyks – tiksliai nežinome. Svarbu suprasti, kad šio proceso negalima sustabdyti, kaip ir 1991 m. SSRS žlugimo. Tai mirusieji, kuriems nėra vietos tarp gyvųjų", – atkreipė dėmesį jis.

Kasparovas pažymėjo svarbų Vakarų vaidmenį šiame imperijos žlugimo procese. Būtent laisvojo pasaulio šalių lyderiai turi tapti garantais, kad Rusijai tai yra paskutinis karas Federacijos pavidalu.

„Karo užsitęsimas pakelia kainą ne tik Ukrainai ir Rusijai, bet visam pasauliui, nes žlugimas įgaus dar labiau nekontroliuojamą formą", – pabrėžė analitikas.

Kasparovas pabrėžė, kad šiandien Ukraina yra viso laisvojo pasaulio flagmanas. Štai kodėl Vakarai turėtų nedvejodami tiekti ginklus, kad padėtų Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, ir į savo vietą pastatytų Rusiją.

 

Opozicionierius taip pat įsitikinęs, kad V. Putino manija turėtų būti motyvacija kolektyviniams Vakarams teikti pagalbą Ukrainai. Didžiąją tos šalies dalį diktatorius pasiruošęs nušluoti nuo žemės paviršiaus pagal Hirošimos ir Drezdeno scenarijų Antrojo pasaulinio karo metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: