Įtemptas reportažas iš mūšio lauko – ukrainiečių PzH 2000 vos išvengė atsakomojo smūgio (Video)  ()

Ginkluotosios pajėgos kalbėjo apie vokiečių savaeigių pabūklų privalumus, kuriais mušama Rusijos okupacinė armija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Etmono Taraso Triasilo vardu pavadintos 43-osios atskiros artilerijos brigados kovotojai „Reuters“ ir „The Sun“ išsamiai papasakojo apie tai, kaip vokiečių savaeigė artilerija PzH 2000 žiemą smogė Rusijos okupacinei armijai.

Siužetas baigėsi gana įtempta pabaiga – po Ukrainos šaulių darbo okupantai atsakydami ėmė taikytis į jų pozicijas, bet galiausiai iš šio apšaudymo visi „išlipo“ gyvi ir nesužeisti, tiek Ukrainos kovotojai, tiek žurnalistai.

Atskirai „The Sun“ istorijoje kalbama apie tai, kokius atsiliepimus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškiams paliko vokiškas savaeigis ginklas PzH 2000. Ir čia galima pastebėti: nepaisant to, kad ši artilerijos sistema „mėgsta“ būti taisoma, kariai apskritai atkreipia dėmesį į daugybę vokiečių mašinos pranašumų.

 

„Kai veikia automatiniu režimu, ugnies greitis yra neįtikėtinas. Haubica šaudo labai greitai, labai tiksliai. Jei viskas daroma teisingai, šaudo neįtikėtinai tiksliai", - pastebi vienas iš įgulos narių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(2)
(143)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()