Skelbiama apie Putino paslaptį: už vieną itin svarbią paslaugą moka „duoklę“ Kadyrovui  ()

Rusijos žurnalistas Igoris Jakovenko atskleidė tikruosius Putino ir Čečėnijos vadovo santykius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos žurnalistas kalbėjo apie tai, kas iš tikrųjų sieja Rusijos Federacijos prezidentą ir Ramzaną Kadyrovą.

Igoris Jakovenko atvirai pareiškė, kad kalba eina apie finansinę priklausomybę, kai V. Putinas atiduoda „duoklę“ Čečėnijos vadovui, paaiškindamas, kodėl.

Laidos vedėjas paklausė savo svečio, ar Rusijos karas su Ukraina gali parodyti Putinui, kad „Kadyrovas nėra toks baisus“.

Igoris Jakovenko į tai, ką išgirdo, iškart sureagavo pastaba: „Sudėkime visus taškus ant i: Putinas ir Rusija atiduoda pagarbą Kadyrovui ne todėl, kad Kadyrovas turi savo kariuomenę, o todėl, kad tokios sąlygos buvo Antrojo Čečėnijos karo rezultatams. Antrasis Čečėnijos karas baigėsi, kai vienas čečėnų klanas perėjo į okupantų, į Rusijos, pusę. Dėl to Antrasis Čečėnijos karas baigėsi šio Kadyrovo ir Putino klano pergale. Tiesą sakant, pergalė Antrajame Čečėnijos kare buvo pasiekta dėl Kadyrovo klano (turima omenyje Kadyrovo tėvo) išdavystės. Už tai (už ištikimybę, už išdavystę, už tai, kad Kadyrovas su Putino pagalba sugebėjo suvaldyti Čečėniją) Putinas atiduoda „duoklę“ Kadyrovui.

Tada Igoris Jakovenko paaiškino, kas šiandien yra Kadyrovo „armija“.

„Čečėnų tautos viršūnių atgimimas – ne čečėnų tautos, o čečėnų kadyroviečių režimas. Vėlgi, kadyroviečiai nėra visiškai čečėnai. Kaip kario tipas jis visiškai kitoks. Tai vergų savininkai, prižiūrėtojai, budeliai, baudėjai. Kaip baudėjai jie yra pasirengę veikti. Bet kaip kariai jie nėra pasiruošę kautis mūšio lauke, todėl čia viskas gana aišku“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()