Ukrainoje drebinanti žinia, kad Gerasimovas atvyko pradėti derybas - ekspertas skelbia, kas vyksta (Video)  (7)

Sprendimas pakeisti „specialiosios operacijos“ Ukrainoje vadą neturės įtakos karo eigai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialus Ukrainos Vidaus reikalų ministerijos atstovas, paklaustas apie Surovikino pašalinimą iš pareigų, užtikrintai pareiškė: „Tai tik vidinės kovos požymis, neturintis nieko bendra su kariniais reikalais“. Tuo Vadimas Denisenka norėjo pabrėžti, kad sprendimas pakeisti „specialiosios operacijos“ Ukrainoje vadą neturės įtakos karo eigai.

Interviu su Vadimu Denisenko „TSN“ programai galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Atsirado daug sąmokslo teorijų, viena iš jų teigia, kad Gerasimovas gali pradėti derybas su Ukrainos puse. Tiesą sakant, taip nebus. Sutinku su išsakytu teiginiu, kad Rusijos kariuomenė yra šabloninė kariuomenė. Ir Gerasimovas negalės jiems duoti nieko naujo, nes jis yra tas žmogus, kuris nuo pirmųjų karo dienų vadovavo „specialiajai operacijai“ ir net ją organizavo“, – sakė Denisenko.

Tada jis paaiškino, kodėl aukščiausiuose Rusijos karinės vadovybės sluoksniuose įvyko personalo pertvarkymas: „Jeigu kalbėsime apie priežastis, dėl kurių buvo pašalintas Surovikinas, o Gerasimovas grąžintas atgal, tada atsakymą į šį klausimą reikėtų pradėti nuo fakto, kad vienintelis rusų pasididžiavimas pastaruosius 300 metų yra Rusijos kariuomenė. Ir kai tik „didžiavimasis“ pradeda ristis žemyn, Rusijos Federacijoje prasideda gana rimtos problemos, ir visa Rusijos istorija tai rodo“.

 

Į klausimą ar Gerasimovas yra pavojingas Prigožinui, Denisenko atsakė: „Surovikinas buvo žmogus, kurį įvairiais būdais skatino Prigožinas ir Kadyrovas. Gerasimovo atsiradimas reiškia, kad sustiprės Šoigu pozicija ir suaktyvės informacinis karas, o Prigožino ir į jį panašių žmonių autoritetas kris“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(12)
(126)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)

Susijusios žymos: