Nufilmuotas galingas Ukrainos spec. pajėgų reidas: šokiruoti rusai iš karto iškvietė rezervą ir išdavė visas karines paslaptis (Foto, Video)  ()

Specialusis GUR padalinys, remiamas ginkluotųjų pajėgų, atliko žvalgybinį naktinį reidą Novaja Kachovkos rajone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį iš sausio 23 d. į 24 d., Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos specialiosios paskirties grupė, dalyvaujant Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, surengė žvalgybinį reidą prieš okupantų užnugarį Novaja Kachovkoje.

Kaip informuoja Censor.NET, apie tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba.

Bendradarbiaudami su vietos partizanais ir pasitelkę specialias technines priemones, žvalgai nustatė tikslią rašistų valdymo punkto vietą.

Nepaisant tankiai minų nusėtos pakrantės ir įtvirtinimų, grupė kirto upę ir nusileido priešingame krante.

„Žvalgai granatsvaidžių šūviais sunaikino pastatą, kuriame buvo vadavietė. Išpuolį suvokę kaip bandymą prasiveržti per gynybos liniją, rašistai nedelsdami iškvietė kovinius rezervus – specialiųjų operacijų pajėgų, aviacijos ir šarvuočių padalinį. Dėl to žvalgyba gavo išsamius duomenis apie priešo rezervų skaičių, sudėtį ir vietas“, – pranešė GUR.

 
 

 

Žvalgyba pažymėjo, kad mūšio metu priešas patyrė didelių nuostolių. Ukrainos kovotojai sunaikino mažiausiai 12 okupantų, šarvuočius BTR-82A. Atlikusi užduotį, grupė grįžo į dešinįjį Dniepro krantą.

„Ukrainos teritorijos deokupacijos darbai tęsiasi“, – reziumavo GUR.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(345)
(2)
(343)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: