Maskvos gyventojų paklausė, kaip jie vertina Vakarų tankų perdavimą Ukrainai: kai kurie atsakymai tiesiog neįtikėtini!  (0)

Rusijos sostinės gyventojai buvo paklausti, kaip jie jaučiasi dėl Vakarų sprendimo perduoti techniką Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos gyventojai atskleidė savo nuomonę apie Vokietijos, JAV ir kitų Ukrainos sąjungininkų sprendimą siųsti tankus Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Nuomonės išsiskiria, ne visiems tai patinka, bet pasisakymų buvo įvairių. Kaip rodo atsakymų įvairovė, nemaža dalis maskviečių palaiko net ne Rusiją, o Ukrainą!

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ publikuoja vaizdo įrašą.

„Kaip tai galima toleruoti? Aš į tai žiūriu kategoriškai neigiamai ir palaikau mūsų specialiąją operaciją bei prezidentą“, – į Vakarų tankų siuntimą į Ukrainą reagavo Rusijos pilietis.

Kitas respondentas sveikina sunkiosios ginkluotės pristatymą Ukrainos kariuomenei. Paklaustas kodėl, jis atsako „nes linkiu Ukrainai pergalės“.

„Tai yra blogas sprendimas, nes konfliktas užsitęsia ir abi tautos kenčia“, – sakė kitas maskvietis.

 

„Apskritai konfliktas turėtų būti baigtas. Jeigu jie (tankai) padės Ukrainai išspręsti šį klausimą, puiku", – sakė kita moteris.

Įspūdingiausias buvo maskvietės, norėjusios paslėpti veidą, atsakymas: „Kadangi mūsų šalis pradėjo šitą mėšlą, reikia spirti į dantis, kad išeitų“. Buvo ir dar vienas apreiškimas: „Jei aš pasakysiu, kad džiaugiuosi, tai mane pasodins į kalėjimą... Mes gyvename Rusijoje“.

(273)
(1)
(272)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: