[Žinios trumpai] Ždanovas skelbia svarbiausią puolimą: po jo „tolimesnis karas yra beprasmis“ (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas Olegas Ždanovas, nelaikydamas savęs ekspertu, pasiūlė, kur ir kodėl turėtų būti vykdomas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olego Ždanovo teigimu, taip bus galima sustabdyti ginklų ir amunicijos tiekimą Rusijos kariams iš Rusijos Federacijos ir taip greičiau užbaigti karą.

Olego Ždanovo nuomonę apie optimalią fronto kryptį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimui galima rasti vaizdo įraše „YouTube" kanale.

Karo ekspertas išsakė savo požiūrį - „jums reikia eiti į Azovo jūros pakrantę, ir bet kurioje vietoje padalinti Rusijos kariuomenę į dvi dalis, nesvarbu Mariupolio srityje, Berdjansko srityje, sąsmaukos regione, tai nesvarbu, svarbu tik patekti į jūros pakrantę".

Olegas Ždanovas paaiškino, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų surengti puolimą Azovo jūros link: „Kodėl? Nes tai atimtų iš Rusijos viską, kas pasiekta šioje karinėje kampanijoje. Užėmus sausumos koridorių, Zaporožės branduolinę elektrinę ir Krymo kanalą, politiškai Rusija tiesiog pralaimės šį karą. Tolesnis karas Rusijos politiniam elitui bus beprasmis".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(0)
(162)

Komentarai ()