Įvyko tiesiog beprotiškos skerdynės: rusai neteko mažiausiai 100 000 kareivių!  ()

Donbaso puolimas nepavyko: Rusijos nuostoliai per tris mėnesius išaugo iki 100 000 žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija, nepaisydama nuostolių, tęsia didžiulę kovą dėl Donbaso. Dėl to jau žuvo ir sužeista mažiausiai 100 000 įsibrovėlių.

Apie tai „YouTube“ kanalo „Popular Politics“ eteryje kalbėjo Rusijos karo ekspertas Jurijus Fiodorovas.

„Rusijos armijos bandymai šturmuoti daugybę Donecko fronto miestų (pirmiausia Bachmutą ir Soledarą) atnešė milžiniškus nuostolius. 100 000 žmonių per tris mėnesius... Tai liudija, kad kariai ir jaunesnieji vadai tiesiog nuvaromi į gynybos liniją, kur juos sunaikina Ukrainos ginkluotosios pajėgos, dažniausiai artilerijos ugnimi. Šiame kare, pagal statistiką, 97 % sužeidimų yra dėl artilerijos sviedinių skeveldrų“, – sakė Fiodorovas.

Jis mano, kad ši akistata dar mėnesį bus labai aktyvi.

„Donbasas, tiksliau Donecko sritis, kurią, matyt, Putinas liepė būtinai paimti iki kovo pradžios... Kovo mėnesį prasidės pavasarinis atšilimas, kurio metu vykdyti karines operacijas Donbase bus beveik neįmanoma. Per mėnesį bus imtasi beviltiškų Rusijos kariuomenės veiksmų. Jie nori užimti Bachmutą, kad priartėtų prie Kramatorsko ir Slavjansko... Yra trys pagrindinės kryptys: iš Donecko į šiaurės vakarus, į Bachmutą ir Kreminą“, – sakė karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: