Prasideda nauja beprotybė: ėmė dalinti rusiškus pasus dar vienoje valstybėje - gali prasidėti nauja „spec operacija“!  (3)

Rusijos valdžia Kazachstano mieste Baikonure aktyviai dalija Rusijos pasus vietos gyventojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos konsulatas Almatoje ketina priimti Baikonuro gyventojų prašymus priimti Rusijos pilietybę vaikams, kurių vienas iš tėvų yra Rusijos pilietis. Apie tai „Telegram“ pranešė žurnalistas ir nepriklausomas ekspertas Azamatas Maitanovas. Jis paskelbė atitinkamus vietos gyventojų atsiųstus dokumentus. Jau yra sąrašas kazachų, kuriems patvirtinta Rusijos pilietybė.

„Manau, kad tokie Rusijos valdžios veiksmai kelia grėsmę Kazachstano nacionaliniam saugumui ir kelia pavojų, kad Baikonure ir kituose šalies regionuose atsiras prielaidos separatizmui (kaip, pvz., „DLR/LLR“)“, – sakė Maitanovas.

Kazachstano gyventojai piktinasi šalies agresorės veiksmais. „Kalbant apie Baikonurą, jie nori, kad tai būtų visiškai rusiškas miestas. Išdalija pasus ir „o labas, „DLR“ – naujienas komentuoja internautai.

 

Aišku, visi prisimena, kad Rusija yra nusistačiusi politiką „ginti“ rusus ne tik Rusijoje. Tokie sprendimai, apsimetant, kad svetimos šalies regionas yra rusiškas, Rusijai tampa pretekstu pradėti konfliktą.

(23)
(30)
(-7)

Komentarai (3)