[Žinios trumpai] „Įvyko klaida“: iš likviduotų okupantų motinų ir našlių atimti kailiniai - vyksta neįtikėtini dalykai  ()

„Įtariu, kad jie tiesiog perduoda šiuos kailinius iš rankų į rankas ir filmuoja apie tai vaizdo įrašą.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-09 [Žinios trumpai] „Įvyko klaida“: iš likviduotų okupantų motinų ir našlių atimti kailiniai - vyksta neįtikėtini dalykai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žuvusių „DLR“ apsišaukėlių kovotojų našlės ir motinos džiaugėsi kailiniais, tačiau po viešųjų ryšių kampanijos „dovanos“ buvo atimtos.

Kaip rašo „Telegram“ kanalas „Pravda Geraščenko“, remdamasis vienos iš apgautų moterų komentaru, vadinamųjų „valdžių“ atstovai atnešė kailinius, „padovanojo“, nufotografavo, o paskui išsinešė.

Pasak vienos iš moterų, ji matė, kad mažiausiai trys vienetai kailinių buvo paimti. Moterų, kurioms pavyko pabėgti su „dovanėlėmis“, kailinių likimas jai nežinomas.

„Pažadėjo duoti kitus, sakė, kad šie prastos kokybės, juos pakeis aukštesnės kokybės kailiniais. Bet štai problema: visą dieną niekas neatsiliepė į mūsų skambučius, o paskui vis tik pasakė, kad įvyko klaida. Kailiniai mums buvo padovanoti per klaidą. Jie buvo skirti kitoms moterims. Tokia istorija. Įtariu, kad jie tiesiog perduoda šiuos kailinius iš rankų į rankas ir filmuoja apie tai vaizdo įrašą“, – piktinosi apgauta moteris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(2)
(163)

Komentarai ()