„Šių raketų nuotolis iki 1000 km, Maskvoje dėl jų kilo rimta panika“  ()

„Maskvoje rimta panika“ – Piontkovskis kalbėjo apie ginklus, kuriuos Didžioji Britanija ruošiasi perduoti Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį, vasario 14 d., vyksiančiame sąjungininkų susitikime Ramšteino formatu „bus nustatytas istorinis taškas“: Ukraina gaus dar daugiau ginklų, reikalingų karui su Rusija laimėti.

Šia prognoze Espreso.TV pasidalijo politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis.

Be to, analitikas pakomentavo pranešimus, kad JK ruošiasi Ukrainai perduoti tolimojo nuotolio raketas. Anot pašnekovo, kalbame apie „Storm Shadow“ raketas, kurių nuotolis siekia iki 1000 km.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5924 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Jie turėjo omenyje „Storm Shadow“ raketas – iš oro paleidžiamas sparnuotąsias raketas. Galbūt tai bus lenkiški MiG-29, kuriuos lenkai ketino perkelti jau kelis mėnesius, bet iki šiol tai blokavo NATO biurokratinės procedūros. Pastarąjį pusantro mėnesio vyko nedideli šių MiG modernizavimo darbai, aprūpinant juos raketų „Storm Shadow“ tvirtinimo taškais. Šių raketų nuotolis – iki 1000 km, Maskvoje – panika. Šioms raketoms jau buvo skirtos kelios apžvalgos propagandos kanaluose“, – sakė ekspertas.

 

Politologo teigimu, tai yra didelė grėsmė Rusijai, nes ji neturi modernios oro gynybos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(0)
(83)

Komentarai ()