Neįtikėtina! Jakutų šamanas iškeliavo į Maskvą, išvyti Putiną iš Kremliaus: skelbiama, kas jam nutiko (Video)  ()

„Ta politinio elito dalis, kuri galvoja apie valstybės ir žmonių ateitį, turėtų būti suinteresuota, kad Aleksandras Gabyševas būtų laisvas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jakutų šamaną Aleksandrą Gabyševą, vykusį per visą Rusiją, kad iš Kremliaus išvytų diktatorių Vladimirą Putiną, jau dvejus metus savo „letenose“ laiko Rusijos baudžiamoji psichiatrija.

Kaip pranešama per „FreeDOM“ televizijos kanalą, jis dabar yra griežto saugumo psichiatrijos ligoninėje.

Šamano komandoje buvęs vyras teigė, kad sustiprintas režimas psichiatrinėje ligoninėje primena kalėjimą, nes ten laikomi žmonės, kurie pripažinti pavojingi visuomenei. Dabar Viktoras palaiko ryšį su šamanu ir padeda jam ištverti šį laiką.

„Jo sveikata buvo pablogėjusi du kartus, prieš teismo posėdžius jis buvo praradęs sąmonę“, – sako Viktoras.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6234 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kitas posėdis numatytas vasario viduryje. Tuo tarpu Viktoras Jegorovas ir šamano draugai iš visos Rusijos kovoja, kad jam būtų sudarytos tinkamos kalinimo sąlygos. Jie siuntė jam gerų daiktų, tačiau, anot Jegorovo, Gabyševas šių daiktų taip ir negavo.

Šamano draugams prireikė trijų mėnesių, kad pagaliau bent jau striukė ir sportbačiai būtų perduoti jam. Dabar Gabyševas rašo laiškus į laisvę ir teigia, kad su juo palatoje yra gerų žmonių.

Be to, anot Viktoro, Gabyševas iki savo „įkalinimo“ domėjosi situacija Ukrainoje. Jis buvo okupuotame Donbase ir kalbėjo, kad Rusijos kariuomenė padeda velniui, o ne taikiems žmonėms. Jis atvirai kalbėjo apie tai, kad jie kalti dėl karo. Dėl to Kremlius ir pats diktatorius Putinas jo bijojo.

 

 

„Putinas bijojo, kad gali susiformuoti antikremlinis judėjimas. Ta politinio elito dalis, kuri galvoja apie valstybės ir žmonių ateitį, turėtų būti suinteresuota, kad Aleksandras Gabyševas būtų laisvas“, - sako Jegorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(2)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: