„Kodėl mes dar ne Kyjive, jeigu taip puikiai kariaujame?“: Rusijos TV eteryje kilo didžiulis ginčas – video plinta virusiniu greičiu (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo skaičiavimais, tris kartus per pastarąjį mėnesį kasdieniniai rusų nuostoliai buvo skaičiuojami keturženkliais skaičiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarėja vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas ginčas, įsiplieskęs tarp propagandistų.

Karštos diskusijos fragmentą paskelbė Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka.

Nacionalistų partijos „Tėvynė“ vadovas Aleksejus Žuravliovas stebėjosi, kaip Kremliaus populiarinamas herojiškas kariuomenės įvaizdis dera su milžiniškais Rusijos kariuomenės nuostoliais Ukrainoje.

Dieną anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovai pranešė, kad per 24 valandas buvo likviduota per tūkstantį Rusijos karių. Tai trečias kartas per pastarąjį mėnesį, kai kasdieniniai rusų nuostoliai yra keturženkliai.

 

„Kodėl mes dar ne Kyjive, jeigu taip puikiai kariaujame?“ – klausė Žuravliovas.

Atsakydama Skabajeva pasiūlė jam pasiimti automatą ir eiti į karą.

 

Žuravliovas taip pat pasakojo, kad neseniai lankėsi okupuotose Ukrainos teritorijose, o dar vieni užgrobti apkasai kokiame nors Ukrainos kaime kainuoja apie septynis žuvusius rusus. Jis laiko savo pareiga kritikuoti lėtą Rusijos ginkluotųjų pajėgų progresą.

Politikas taip pat paragino smogti amerikiečių tankų „Abrams“ pristatymo punktams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(11)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: