„Nieko panašaus negirdėjau per pastaruosius 23 metus“. Dūmos deputatas klausėsi Putino kalbos su makaronais ant ausų (Video)  ()

Rusijoje Samaros gubernijos Dūmos deputatas iš komunistų partijos Michailas Abdalkinas su makaronais ant ausų klausėsi Vladimiro Putino pranešimo Federalinei asamblėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo asmeniniuose socialinių tinklų puslapiuose jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame pažymėjo, kad pranešimą žiūrėjo Komunistų partijos frakcijos regioninėje Dūmoje vadovybės prašymu.

„Visiškai palaikau, visiškai sutinku, puikus pasirodymas. Nieko panašaus negirdėjau per pastaruosius 23 metus. Maloniai nustebino“, – vaizdo įrašą komentavo Michailas Abdalkinas.

Tai labai supykdė Valstybės Dūmos deputatą Aleksandrą Chinšteiną. Jis paskelbė Abdalkino nuotrauką ir palygino jo reakciją su komunistų partijos lyderio Zjuganovo komentaru, kad V. Putino kalba „buvo išskirtinai principinio pobūdžio“.

„Keistas, švelniai tariant, triukas, labiau tinkamas ukrainiečiui, bet ne rusui deputatui. Tikiuosi, komunistų partijos vadovybė sugebės sutramdyti savo kolegą partijos narį: žinoma, nebent teiginiai apie prezidento palaikymą ir konsolidacijos poreikį nėra tik žodžiai“, – rašė Chinšteinas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(1)
(84)

Komentarai ()