To dar nebuvo: Prigožinas paskelbė „karą“ Putinui - skelbiama, kad „eis iki galo“  ()

„Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas jau pradėjo bartis su pačiu Rusijos diktatoriumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas vis labiau konfliktuoja su Putino režimu. Jis jau nebebijo užsipulti patį Putiną. Tiesa, netiesiogiai. Michailas Šeitelmanas pakomentavo situaciją.

Prigožinas, anksčiau susipykęs su Generalinio štabo vadovu ir Rusijos gynybos ministru, pareiškė ieškinį Alinai Kabajevai, slaptai Putino meilužei ir vaikų motinai. Kabajeva yra politikė, viena iš Nacionalinės Medijos Grupės vadovių. Prigožinas apkaltino Kabajevą atsisakius bendradarbiauti su „Wagner“.

„Wagner“ vadovas per Kabajevą konfliktuoja su Rusijos Federacijos diktatoriumi. Lojalumo nebėra. Šeitelmanas mano, kad tai Prigožino reakcija į tai, kad V. Putino režimas pradėjo jį stumti į šalį.

„Prigožinas bando susipykti visais frontais. Bet nemanau, kad jis pasiduos be kovos. Jis ne toks vaikinas... Jis galėtų nušliaužti į šalį, grįžti į savo Malį, sėdėti ir uždirbti milijardą per metus iš pavogto aukso ir deimantų. Bet jis nusprendė eiti į politiką, nusprendė rimtai lažintis. Imperija sudavė jam smūgį Gerasimovo ir Šoigu asmenimis, ir jis ketina smogti atgal. Ir jau taikosi į patį Putiną, per Kabajevą“, – kalbėjo politikos strategas.

(45)
(4)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: