Rusai pradeda atsitokėti, kad kažkas ne taip: „Zelenskis yra labai pavojingas!“ (Video)  ()

Kremliaus propagandos retorika Ukrainos atžvilgiu po metus trukusio karo drastiškai pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda pradėjo atsargiai įvedinėti pasakojimus apie galimą Rusijos pralaimėjimą kare prieš Ukrainą. Šis scenarijus buvo aptartas naujausioje pokalbių laidoje „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“.

Propagandistai nustojo juoktis iš Ukrainos, jos prezidento ir Vakarų karinės įrangos tiekimo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Liūdnais veidais jie ėmė pripažinti, kad padėtis bloga ir pralaimėjimas visai įmanomas.

„Į NATO įrangą reikėtų žiūrėti rimtai. Neturėtume jos nuvertinti. Vakariečiai nuolat kelia triukšmą, ir, tiesą sakant, jie jau pridarė nemažai bėdos“, - sakė Solovjovas.

Kremliaus „politologas“ Semionas Bagdasarovas toje pačioje laidoje darė prielaidas apie Rusijos pralaimėjimą ir net pilietinį karą.

„Ši situacija iš tiesų gresia mums pačiomis rimčiausiomis pasekmėmis, jei pralaimėsime. O reikia pagalvoti ir apie pralaimėjimą! Aš nesutinku su tais, kurie sako: „Mes laimėsime“... Į Ukrainą reikia žiūrėti rimtai, į Zelenskį – taip pat. Jis yra pavojingas! Jis nėra paprastas – jis energingas, jis vaidina didelį vaidmenį šioje istorijoje... Situacija mums pavojinga. Nereikėtų savęs apgaudinėti. Taip, šiandien visuomenė yra stabili. Bet ji buvo stabili ir 1916 metais, o paskui staiga paaiškėjo, kad ne. Tai pavojinga situacija“, - skundėsi propagandistas Bagdasarovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(4)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()