Smogė viena didžiausių atakų: Rusijoje masiškai krenta dronai, oro gynyba nereaguoja (Video)  ()

Viena didžiausių atakų: Rusijos Federacijoje masiškai krenta dronai, o oro gynyba nereaguoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį iš vasario 27 d. į 28 d., Rusijoje dronų kritimas užfiksuotas ne tik Adygėjoje ir Tuapsėje, bet ir Belgorodo bei Briansko srityse.

Dronas sukasi virš Sankt Peterburgo. Pulkovo oro uostas nepriima ir nesiunčia orlaivių. Visi laineriai, skrendantys į Sankt Peterburgą, pasuko priešinga kryptimi.

Pranešama, kad Rusijos oro pajėgos buvo priverstos susidoroti su invazija. Naikintuvai buvo pakelti į orą.

„Telegram“ kanalas „Agentūra“ rašo apie „vieną didžiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų“ prieš objektus Rusijoje. Vietos valdžios atstovai dėl išpuolių taip pat kaltina Ukrainos karius.

Briansko srityje valdžia pranešė apie bepiločio orlaivio numušimą Suražo rajone. Aukų ar žalos nebuvo. Leidinys „Astra“ rašo, kad Belgorodo srities Sevskio rajone trys bepiločiai orlaiviai užpuolė FSB pasienio departamento techninio stebėjimo punktą ir išjungė bokštą. Pačiame Belgorode buvo rastos trijų bepiločių orlaivių nuolaužos.

 

Tuapsėje apie 2 val. nakties į naftos saugyklos teritoriją nukrito du sprogmenų pripildyti dronai. Rusijos kariuomenės kareivinės yra už 30 metrų nuo sprogimo vietos. Adygėjoje nukrito dar vienas dronas.

„Sankt Peterburge, susipažink su dronais! Pone Putinai ir Maskva, ruoškitės!“ – vartotojai komentuoja didžiulį dronų kritimą Rusijos Federacijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(230)
(4)
(226)

Komentarai ()