Rusijoje masinės atakos, propaganda panikoje - skelbiamas reikalavimas Putinui  ()

Po masinės bepiločių atakos Rusijos propagandistai reikalauja iš Putino saugumo garantijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 28-osios naktį bepiločiai orlaiviai atakavo penkis Rusijos Federacijos regionus, tarp jų ir Sankt Peterburgą. Pulkovo oro uostas skrydžių nepriėmė ir nesiuntė, į Sankt Peterburgą skrendantys laineriai buvo išsiųsti į išvykimo punktus.

Dėl UAV atakos Tuapsėje, „Rosneft“ terminale kilo gaisras. Koviniai bepiločiai orlaiviai buvo pastebėti Briansko srityje ir Adygėjoje, o Maskvos srityje dronas nukrito prie degalinės.

Vienas didžiausių išpuolių sukėlė panikos priepuolį Rusijos propagandistams. Karą palaikiusi Tina Kandelaki staiga pajuto, kad pati gali būti apšaudyta ir kažkodėl nejautė džiaugsmo. Televizijos laidų vedėja reikalauja atsakymų iš valdžios ir Rusijos Federacijos Gynybos ministerijos: „Ar tai dabar mūsų nauja realybė? Ar Gynybos ministerija turi planą, kaip apsaugoti mūsų miestus? Ar kas nors pasiruošęs duoti saugumo garantijas mūsų žmonėms?“

 

Tačiau Kandelaki asmeniškai buvo priminta, kad dėl visų šių klausimų ji gali kreiptis į savo vyrą Vasilijų Brovko, kuris eina „Rostec“ valstybinės korporacijos specialiųjų pavedimų direktoriaus pareigas. Jis turi informacijos apie Rusijos kariuomenės rengimą vadinamosios „specialiosios operacijos“ metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(3)
(125)

Komentarai ()