[ŽT] „Po velniais, jau niekas nebežino, kas bus rytoj. Užsirašau į šaudymo kursus“. Propaganda šokiruota, kas nutiko Maskvos srityje (Video)  ()

„Noriu tapti snaiperiu. Jau supratau, kad man pačiam reikės ginti namą. Nežinia, kas gali nutikti rytoj.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistas Antonas Krasovskis, žinomas dėl skandalingų raginimų deginti ukrainiečių vaikus, puolė į isteriją, kai sužinojo apie UAV kritimą Maskvos srityje.

„Skaičiau šiandienos žinią, kad Ukrainos UAV jau visur skrenda į Rusijos Federacijos teritoriją. Net Kolomnoje vienas jau buvo, visai šalia mano vasarnamio! Dronas, kuriame gali būti keliolika granatų, jas gali numesti ant mano ar kaimyno namo“, – susijaudinęs dėstė Krasovskis.

Atsižvelgiant į Rusijos Federacijos gynybos valstybės Dūmos pirmininko pareiškimą apie naują tikrovę, kurioje Rusija neapsaugota nuo Ukrainos UAV, Krasovskio baimė turi pagrindą. Todėl propagandistas paskelbė apie savo ketinimą dalyvauti šaudymo kursuose.

 

„Noriu tapti snaiperiu. Jau supratau, kad man pačiam reikės ginti namą. Nežinia, kas gali nutikti rytoj“, – piktinosi Krasovskis. Jis taip pat kreipėsi į rusus, įspėdamas, kad pavojus gresia kiekvienam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(3)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: