[ŽT] „Jis nieko nesupranta“: žvalgyba atskleidė paslaptį, kodėl Šoigu atvyko į Mariupolį (Video)  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrejus Jusovas pakomentavo Sergejaus Šoigu vizitą į okupuotą Mariupolį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-07 [ŽT] „Jis nieko nesupranta“: žvalgyba atskleidė paslaptį, kodėl Šoigu atvyko į Mariupolį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejus Jusovas prisiminė, kad dabar Rusijos Federacijoje vyksta kova dėl valdžios, visi, kas daro ką gali, pelno taškus.

Andrejaus Jusovo interviu „Apostrophe TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Žinoma, jis asmeniškai nieko netikrino ir iš tikrųjų mažai supranta, kas ten vyksta. Rusijoje vyksta tarprūšinė kova, vorai stiklainyje pradeda kovoti dėl vietos po saule pokario Rusijoje. Ir, žinoma, jam reikia parodyti: jis taip pat kažką sugeba, ypač turint omenyje, kad šis „Atakos ministras“, kaip jūs tiksliai pastebėjote, yra sulaukęs įvairių karo korespondentų ir kitų konkuruojančių Kremliaus bokštų kritikos. J. Prigožino ir daugelio kitų“, – kas dabar vyksta aukščiausiuose Rusijos Federacijos kariniuose-politiniuose sluoksniuose, komentavo Ukrainos politikas.

 

Andrejus Jusovas pabrėžė: „Jam reikia kažką pademonstruoti, ir esu tikras, kad tai ne S. Šoigu iniciatyva: jis savo noru tokių aktyvių renginių neorganizuotų, išskyrus grybavimą arčiau namų, pasivaikščiojimus su elniais, bet čia jis atlieka išskirtinai viešųjų ryšių funkcijas. Kitų tikslų toms nuotraukoms, kurias matėme, nėra ir nebus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(2)
(18)

Komentarai ()