[ŽT] „Jis beveik nedaro klaidų taktiniuose sprendimuose“. Paviešintas griežtai slepiamas Putino charakteris  ()

Taktiniuose sprendimuose diktatorius klysta retai, o štai strateginiuose daro rimtų klaidų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas niekada nemėgo dirbti. Jis valdžioje jau ketvirtį amžiaus, bet nuo viso to pavargo jau pirmaisiais metais. Finansų skyriaus ataskaitose jis užmigdavo penktą minutę ir visada vėluodavo į svarbius susitikimus, nes iki paskutinės minutės gulėdavo lovoje. Rusijos opozicijos lyderis, žurnalistas ir teisininkas Markas Feiginas, remdamasis buvusiu Rusijos Federacijos ministru pirmininku Michailu Kasjanovu, apie tai sakė interviu UNIAN.

Putino darboholizmas yra ne kas kita, kaip viešųjų ryšių akcija. Tiesą sakant, Rusijos Federacijos vadovas yra labai neorganizuotas ir tingus žmogus.

Nepaisant to, Feiginas pripažino, kad Putinas turi nuojautą priimti teisingus sprendimus. Jis puikiai supranta valstybės aparato gyvenimą, žino, ką reikia pašalinti, o ką paskatinti. Taktiniuose sprendimuose diktatorius klysta retai, o štai strateginiuose daro rimtų klaidų. Karas prieš Ukrainą yra strateginis sprendimas, ir jei galėtų atsukti laiką atgal, tai, žinoma, Putinas jo nebūtų pradėjęs, įsitikinęs Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(12)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: