„Tai prasidėjo. Ar pastebite, kas vyksta kovo mėnesį?“  ()

Vyksta aktyvus pasiruošimas lemiamam mūšiui dėl valdžios Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas dėl valdžios Rusijoje į lemiamą etapą įžengs rudenį. Tai interviu „Iščem vychod“ teigia Rusijos politologas Valerijus Solovėjus.

Pasak V. Solovėjaus, jau dabar įtakingos grupuotės aktyviai ruošiasi karui dėl valdžios Rusijoje po V. Putino.

„Patariu žmonėms atidžiai pažvelgti į tai, kas vyko ir vyksta kovo mėnesį. Tai labai svarbūs įvykiai, jie nėra gerai matomi, bet jie vyksta. Yra problemų su Kadyrovu (Čečėnijos vadovu - red.), dar keli žmonės, turintys sveikatos problemų, personalo pertvarkymai, kurie vyks kovo mėnesį. Visa tai turi tikrai labai svarbią reikšmę, labai svarbią.“

„Tik tai nebus labai dažnai matoma, arba mes nesuprasime prasmės. Tiesą sakant, būtent tie pokyčiai, apie kuriuos taip mėgstu kalbėti ir kuriais taip tikiu, prasideda kovo mėnesį. Vyksta pasiruošimas „scenai“: ruošiama įranga ir baldai, užimama palanki vieta. Visa tai – pasiruošimas lemiamam mūšiui. O tai, labai tikėtina, įvyks rudenį. Tai kova dėl valdžios tikrąja to žodžio prasme“, - sako Rusijos politologas.

Jo teigimu, valdžią bandys užgrobti dvi koalicijos: čekistai ir eiliniai. Pastaroji esą taikosi į Maskvos merą Sergejų Sobjaniną.

 

„Iš pradžių tai bus, kaip ir dabar, užkulisinio pobūdžio. Tačiau naudojamos priemonės taps ne tik griežtos, bet ir žiaurios. Visiška šio žodžio prasme. Toliau, manau, tai pereis į gatvės mūšius... Manau, kad „Wagner“ gali atlikti svarbų vaidmenį, bet nebūtinai vadovaujama Prigožino. Procesas nebus baigtas šiais metais. Tačiau esu linkęs manyti, kad aukščiausiosios valdžios klausimo sprendimas įvyks šiais metais. Tačiau pati krizė tuo nesibaigs, ji tik prasidės“, - perspėjo Solovejus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(5)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: