[ŽT] Atvyksta „Madiar“! Rusijos daliniai pasibaisėjo, ką paskelbė Z-kanalai (Video, foto)  ()

„Madiar“ Avdijivkos kryptimi su savo dronais. Būtina atsižvelgti į šią informaciją ir sustiprinti dalinius dronų smogikais. Labai pavojingi vaikinai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos daliniai supanikavo po to, kai Z-propagandistų kanaluose pasirodė informacija apie „Ptachi Madiar“ padalinio perkėlimą Avdijivkos kryptimi. Atskiros taktinės oro žvalgybos grupės vadas, karys Robertas Brovdis su šaukiniu „Madiar“, savo „Telegram“ kanale teigė, kad po savaitės rusai iš paskelbtų vaizdo įrašų galėjo nustatyti, kad jo oro žvalgybos grupė iš Bachmuto buvo perkelta į Avdijivką.

Jis paskelbė pranešimų fragmentus iš Rusijos viešo Z kanalo „REVERSE SIDE OF THE MEDAL“, kuris priklauso „vagneriečiams“. Įsibrovėliai buvo smarkiai sunerimę dėl Madiaro pasirodymo Avdijivkos kryptimi.

„Madiaras Avdijivkos kryptimi su savo dronais. Būtina atsižvelgti į šią informaciją ir sustiprinti dalinius dronų smogikais. Labai pavojingi vaikinai!“ – rašo rusai.

 

Madiaras savo „Telegram“ kanale ironiškai pakomentavo okupantų reakciją.

„MADIAR ant ryšio! zz-pinkertonai su*&@*i, visos savaitės reikėjo, kad išsiaiškintų naują „Ptachi Madiar“ veiklos sektorių. Na, laikykitės. Esmė yra įtampoje“, - sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(231)
(9)
(222)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: