[ŽT] „Jis yra Nikolajaus II pozicijoje“. Skelbiama, ką slapta suplanavo Putinas (Video)  ()

V. Putinas kuria įvaizdį, kad jis neva yra pasirengęs kariauti ilgus metus, tačiau labai abejotina, ar jis tikrai turi tam išteklių, sako Abbasas Galliamovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien V. Putinas yra Nikolajaus II pozicijoje. Jis mielai kariautų, bet vidaus RF politikoje kažkuriuo momentu kažkas gali sugriūti ir viskas baigtųsi. „Žinoma, jis nori padaryti pasauliui tokį įspūdį, kad yra pasirengęs kovoti ilgus metus. Kaip matote, jam iš dalies pavyksta.

Jis negali laimėti mūšio lauke gryniausia forma ir yra priverstas „laimėti“, demonstruodamas savo ryžtą, pasirengimą be galo kovoti ir taip galų gale priversti Ukrainą sėsti prie derybų stalo“, – interviu „Naujienų fabrikas“ kanalui metu aiškino buvęs V. Putino kalbų rašytojas Abbasas Galliamovas.

Rusijos opozicionierius tuomet pabrėžė, jog toli gražu neaišku, ar V. Putinas tikrai galės kariauti neribotą laiką, tačiau jis nori sudaryti tokį įspūdį, nes neturi kitų galimybių. „Jis negali pripažinti savo nesugebėjimo nugalėti Ukrainos. Jis negali sustabdyti ir karo šiame etape, nes ukrainiečiai atsisako sustoti.

 

Galbūt V. Putinas būtų laimingas, jei jie dabar sustotų, bet ukrainiečiai atsisako ir nori jį išvaryti iš visų teritorijų, įskaitant Krymą, todėl diktatorius neturi kitų galimybių, kaip tik išpūsti skruostus ir apsimesti, kad yra pasirengęs kovoti iki begalybės“, – aiškino A. Galliamovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(4)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: