„Tai galingiausia tvirtovė, puolimas yra beprasmiškas“. Girkinas skelbia apie neįveikiamą bastioną Ukrainoje  ()

Avdijivkoje Ukrainos kariuomenės apsupimo grėsmės nėra, nes aplink gyvenvietę buvo sukurta galinga įtvirtinta teritorija, įsitikinęs Girkinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos padėtis tebėra sudėtinga ne tik prie Bachmuto, bet ir Avdijivkos kryptimi, kur iš šiaurės Avdijivką bando apsupti sumušti RF ginkluotųjų pajėgų daliniai.

Tačiau bandymai užimti miestą yra pasmerkti nesėkmei, nes Rusija neturi tam reikalingų pajėgų, o pati Avdijivka ir jos apylinkės buvo paverstos galingiausia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tvirtove.

Apie tai savo „Telegram“ kanale pranešė Igoris Girkinas-Strelkovas.

Anot jo, Avdijivkos kryptimi Maskva meta į mūšį pėstininkų likučius iš ORDLO, papildytus daugiausia mobilizuotaisiais, nes didžiausių Rusijos armijos savanorių nuostolių fone jų jau liko nedaug.

Girkinas pabrėžia, kad vietos vadovybė praneša apie savo sėkmes, tačiau informacija yra prieštaringa ir net jai pasitvirtinus, tai nebus rimtas lūžis okupantams. Be to, Avdijivkoje negresia Ukrainos kariuomenės apsupimas, nes aplink gyvenvietę buvo sukurta galinga tvirtovė.

 

„Bet kokiu atveju Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apsupimas Avdijivkoje negresia, miestas jau seniai yra įtvirtinta ukrainiečių tvirtovė. Tai Ukrainos bastionas“, – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(3)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: