Dėl nesėkmių kare gali būti dideli įvykiai: skelbiama, kas laukia Putino, Prigožino ir Kadyrovo  ()

Vladlenas Marajevas mano, kad dėl nesėkmių kare su Ukraina Rusijos vadovą gali sunaikinti jo aplinka. Tačiau yra ir kitas variantas, paremtas tuo, kad pats Vladimiras Putinas pradės šalinti „konkurentus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausiu metu Rusijoje gali įvykti „rūmų perversmas“, per kurį bus nužudytas arba prezidentas Vladimiras Putinas, arba pašalinti tokie žiniasklaidos veikėjai kaip Čečėnijos Respublikos vadovas Ramzanas Kadyrovas ir „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas. Ukrainos istorikas ir tinklaraštininkas Vladlenas Marajevas tai sakė interviu laikraščiui „Ukrainska pravda“.

Istorikas mano, kad svita gali sunaikinti Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, nes „Rusija turi didžiulę rūmų perversmų istoriją, ir tai yra tikra tradicija“.

Tačiau V. Marajevas neatmeta ir kito varianto.

„Putinas gali sunaikinti bet kokius potencialius galios centrus ir absoliutinti savo režimą iki neįmanomos ribos. Ir taip gali atsitikti. Tarkime, pašalinti Prigožiną, Kadyrovą, dar ką nors. Tai yra tuos, kurie per daug kalba socialiniuose tinkluose“, - sako istorikas.

V. Marajevas taip pat įžvelgia istorinių paralelių tarp Rusijos prezidento ir XX a. diktatorių Adolfo Hitlerio ir Josifo Stalino. V. Putino idėja suvienyti ne tik etninius rusus, bet ir visus rusakalbius žmones į vadinamąjį „rusų pasaulį“ yra Hitlerio sumanymo suvienyti visus vokiečius į vieną valstybę transformacija.

 

„Stalino laikais politinis režimas buvo ne tik partinis, bet ir stiprus slaptųjų tarnybų, kurios taip pat buvo reguliariai valomos, režimas. Dabar Rusijoje tokia pati yra slaptųjų tarnybų valdžia. Kadangi V. Putinas yra buvęs FST vadovas, jis išėjo iš ten“, - savo požiūrį argumentavo istorikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(3)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: