„Prasidėjo. Pajudėjo šarvuočiai“ – Z kanalai panikoje, pranešama apie „Ukrainos puolimą“  ()

Z propagandos kanalai panikoje - skelbia apie Ukrainos puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 15-osios vakarą Rusijos propagandos Z kanaluose prasidėjo panika. Jie teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos tariamai pradėjo puolimą Zaporižios kryptimi.

Šiuo metu šios informacijos patvirtinimo nėra.

Propagandistai teigia, kad Polohų gyvenvietės srityje, Zaporižios srityje, prasidėjo proveržis. Stebėtina, kad Z kanalai patys nesupranta, kas ten iš tikrųjų vyksta.

„Šiuo metu 219-asis motorizuotųjų šaulių pulkas kovoja su Ukrainos kariuomene Polohų rajone. Pranešama, kad priešas naudoja šarvuočius. Greičiausiai tai yra pirmasis iš daugelio būsimų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vykdomų mūšių šia kryptimi. Prasidėjo pasirengimas anksčiau skelbtam pavasario puolimui. Arba Ukrainos ginkluotosios pajėgos nori, kad mes taip manytume“, – rašo propagandistai.

Ukrainos pusė informacijos kol kas nekomentavo.

Pažymėtina, kad daugelio karo ekspertų teigimu, būtent Zaporižios kryptimi vyks didysis pavasarinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas. Iš tiesų, ši sritis yra labai perspektyvi. Jei Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyks prasiveržti pro frontą ir pasiekti Azovo jūros pakrantę, Rusijos Federacijos okupacinės pajėgos neteks sausumos koridoriaus į Krymą ir bus priverstos bėgti iš dabar okupuotos teritorijos Chersono regione. Kitas žingsnis galėtų būti pusiasalio išlaisvinimas. Ir pirmasis šios operacijos etapas bus Krymo tilto sunaikinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(248)
(14)
(234)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: