[ŽT] „Ką tik įvyko liūdniausia Skabejevos laida. Rusai šokiruoti, jie to net nebeslepia“ (Video)  ()

Ukrainiečių tinklaraštininkas Aleksejus Gončarenko išjuokė Rusijos propagandistę O. Skabejevą, kuri eteryje pasakė tiesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos liaudies deputatas pasidalijo smagiu vaizdo įrašu iš Rusijos televizijos, kuriame Olga Skabejeva liūdnai pripažino, jog Rusijos raketinis teroras yra neveiksmingas.

Žinoma propagandistė pranešė, jog ukrainiečiai nebesėdi be elektros, kad ir kaip rusams to norėtųsi. Dar vieną analitinį Aleksejaus Gončarenko vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Savo vaizdo įrašą apie Rusijos propagandistų retorikos pasikeitimą tinklaraštininkas pradėjo žodžiais: „Dabar bus pasakojimas apie liūdniausią transliaciją O. Skabejevos gyvenime. Štai taip atsitiko, nes viskas blogai ir jie to net nebeslepia. Žinomas politinis veikėjas pakomentavo kitą propagandistės kalbą, kurioje ji pasakė tiesą apie Ukrainą: „Rusijos silpnumą parodė šiandieninė transliacija“.

Tokios liūdnos laidos A. Gončarenko dar nebuvo matęs: „Ukrainiečiai negyvena tamsoje, Ukrainoje yra šviesa ir, atrodo, mums nepasisekė“.

 

Po to sekė ištrauka iš Olgos Skabejevos kalbos per vieną Rusijos televizijos kanalą, kur ji atvirai pareiškia: „Deja, nenoriu niekam gadinti nuotaikos, bet visi puikiai žino, kad elektros energijos tiekimas šalyje praktiškai nenutrauktas. Ukrainos sostinė nesėdi tamsoje. Ilgiausias užtemdymas, anot to paties V. Kličko, truko 10 valandų. Visi Amerikos propagandistai atkreipia dėmesį, jog tai neveikia arba mes nekeliame sau tikslo, jog visi Ukrainoje kentėtų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(4)
(164)

Komentarai ()

Susijusios žymos: