Rusijoje prasideda visiškas precedentas: karines išlaidas įtrauks į komunalinius mokesčius  (6)

Rusai nori, kad už oro gynybą būtų privaloma mokėti kartu su komunalinėmis paslaugomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau Valstybės Dūmos gynybos komiteto vadovas Andrejus Kartapolovas jau ragino Rusijos verslininkus pirkti savo įmonėms priešlėktuvinės gynybos įrangą, tačiau dabar tai gali paliesti visus Briansko srities gyventojus.

Rusijos Federacija nori įpareigoti vietos gyventojus apmokėti priešlėktuvinės gynybos išlaidas prisidengiant mokesčiais už komunalines paslaugas. Iniciatyva paskelbta srities Dūmos interneto svetainėje.

Šį kartą Valstybės Dūmos gynybos komiteto vadovas Andrejus Kartapolovas pateikė pasiūlymą į komunalinius mokesčius įtraukti kovos su dronais ir oro gynybos stiprinimo išlaidas. Konkrečiai šis klausimas susijęs su Briansko sritimi.

„Buvo apsvarstyta Valstybės Dūmos gynybos komiteto vadovo Andrejaus Kartapolovo iniciatyva ir pasiūlyta parengti mechanizmą, kaip dalį išlaidų įtraukti į gyventojų komunalinius mokėjimus. Jos bus susijusios su priešlėktuvinės gynybos priemonių, skirtų apsaugoti regioną nuo teroristinių išpuolių, įrengimu“, - sakoma srities Dūmos interneto svetainėje paskelbtame pranešime.

 

Jei sprendimas bus patvirtintas, rusai pirmuosius mokėjimus, apimančius apsaugos nuo bepiločių orlaivių ir priešlėktuvinės gynybos sustiprinimo išlaidas, gaus jau šių metų balandžio mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(2)
(78)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: