[ŽT] Skabejevą ištiko panika: „ką tik įvyko bandymas prasiveržti pro Rusijos oro gynybą su branduoline raketa“ (Video)  ()

O. Skabejeva panikavo tiesioginiame televizijos eteryje, pranešdama apie JAV tikslą išbandyti Rusijos oro gynybos sistemą tariama branduolinės raketos ataka.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-16 [ŽT] Skabejevą ištiko panika: „ką tik įvyko bandymas prasiveržti pro Rusijos oro gynybą su branduoline raketa“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesioginėje pokalbių laidoje „60 minučių“ propagandistė Olga Skabejeva rimtu veidu rusams pasakojo, kad JAV branduolinis bombonešis imitavo smūgį Rusijos teritorijoje, taikiniu pasirinkęs Sankt Peterburgą. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.  

O. Skabejeva, kuri praėjus metams po Rusijos kariuomenės įsiveržimo staiga nustojo tyčiotis iš Ukrainos, komentuodama demonstratyvius Vašingtono veiksmus, vos tramdė emocijas.

Anot jos, JAV oro pajėgos rengėsi vos 200 km nuo Sankt Peterburgo išbandyti galimybę prasibrauti pro Rusijos oro gynybą branduolinės raketos ataka.

„Dieną prieš tai JAV bombonešis imitavo smūgį į Sankt Peterburgą. Amerikiečių bombonešis pakilo iš Lenkijos ir nuskrido į raketų paleidimo tašką prie Sankt Peterburgo. Visa tai vyko neutraliuose Baltijos jūros vandenyse, kaip tik 200 km nuo miesto. Tada bombonešis atliko staigų lankstą ir nuskrido link Baltijos šalių. Kai kuriais pranešimais, šiuo manevru B-52 padarė Rusijos oro gynybos testą ir branduolinės raketos atakos imitaciją“, – sakė O. Skabejeva.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(13)
(108)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: