[ŽT] „Situacija labai rimta“: skelbiama nemažiau už Bachmutą pavojinga fronto kryptis (Video)  ()

„Turime būti budrūs visomis kryptimis.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-20 [ŽT] „Situacija labai rimta“: skelbiama nemažiau už Bachmutą pavojinga fronto kryptis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs Ukrainos kariškis pasakojo, kad įnirtingi mūšiai vyksta ne tik dėl Bachmuto. Sudėtinga padėtis prie Marjinkos ir Avdijivkos, kur priešas tikisi užgrobti šiuos miestus, taip įvykdydamas užduotį užimti Donecko ir Luhansko sritis.

Romano Kostenko interviu „Espreso.TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žinomas „kiborgas“ įvardijo tikrąją priežastį, kodėl rusai taip ilgai ir atkakliai bando užimti Bachmutą, o ne kokį kitą miestą: „Dėmesys sutelktas į Bachmutą, nes Bachmutas, žvelgiant iš Rusijos pusės, jau pavirto į politiką. Ten susitelkė daug politinių jėgų, kurios kariauja RF viduje. Mes tai matome: Prigožinas, Gerasimovas, Šoigu, Putinas, Kadyrovas, kuris dabar šiek tiek pasitraukė, bet jie visi bando pasiekti kažkokią ten pergalę“.

SBU pulkininkas pasidalijo informacija: „Avdijivka yra ne mažiau pavojinga kryptis, tiesiog apie tai mažiau kalbama. Ten priešas taip pat bando veržtis į priekį. Pasakysiu daugiau, Marjinkoje vyksta labai rimti mūšiai, bet ten situacija nėra tokia grėsminga. Kodėl Bachmutas pavojingas? Nes priešui pavyko sukurti apsupimo grėsmę. Šiomis kryptimis taip pat vyksta rimti mūšiai, priešas bando veržtis su savo kariuomene, turime būti budrūs visomis kryptimis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: