Prie Maskvos nukrito net 600 km skridęs slaptas dronas: kas nutiko?  (4)

Netoli Rusijos Tulos miesto sudužo neatpažintas dronas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai sekmadienį pranešė Tulos srities regioninio saugumo komitetas. Rusijos agentūra teigia, kad bepilotis orlaivis buvo aptiktas Tulos srities Odojevskio rajone tarp Petrovskojės kaimo ir Malovelio kaimo. Apie nukentėjusiuosius nepranešama.

„Numuštas bepilotis orlaivis be atpažinimo ženklų ar žinybinės priklausomybės buvo rastas lauke toliau nuo gyvenamųjų namų“, - sakoma pranešime.

Rusijos „Telegram“ kanalas „SHOT“ paskelbė bepiločio orlaivio kritimo vietos nuotrauką. Vienoje iš nuotraukų matyti ekspertų pastaba, kad bepilotis orlaivis galėjo nuskrieti iki 600 km atstumą.

Pažymėtina, kad tai ne pirmas sprogimų Tulos srityje atvejis. Anksčiau, kovo 2 d., buvo pranešta, kad Tulos srities Berezovskio kaime, netoli Molodežnaja gatvės, įvyko galingas sprogimas, kurį girdėjo visi vietos gyventojai. Vėliau miške buvo rastas paslaptingas iki pusės metro gylio krateris.

 

Priminsime, kad kovo 16 d. Mariupolio mero Petro Andriuščenkos patarėjas sakė, kad sprogimai girdėjosi iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų amunicijos sandėlio okupuotame Malojanisolio kaime. Mariupolio miesto vadovo patarėjas taip pat pridūrė, kad po sprogimų rusų okupantai pakėlė sraigtasparnius smūgio kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(5)
(94)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: