Į Ukrainą atvyko žvėriškos išvaizdos vieni geriausių pasaulyje robotų – kas tai per monstrai (Foto, Video)  ()

Į Chersono regioną atvyko dvi sprogstamųjų ginklų šalinimo (EOD) robotinės sistemos. Sistemos padės vietos gelbėtojams išminuoti teritoriją, kad ji būtų saugi vietos gyventojams


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai paskelbė Chersono regiono karinės administracijos vadovas Oleksandras Prokudinas.

Pasak pareigūno, sistemos buvo pagamintos Kroatijoje. Per vieną dieną jos sugeba išvalyti iki 5000 kvadratinių metrų teritorijos. Prokudinas pabrėžė, kad į regioną pristatyti išminavimo robotai yra vieni geriausių planetoje. Jie turi fantastišką funkcionalumą.

DOK-ING sukurta kelių EOD robotų sistema MV-4 priklauso lengvųjų robotizuotų išminavimo sistemų klasei. Jis lengvai atlaiko amunicijos ir minų sprogdinimą. MV-4 įrodė savo efektyvumą realiomis kovos sąlygomis.

Daugiafunkcė EOD robotų sistema MV-4 skirta mechaniniam grunto paruošimui išminuoti, sprogstamųjų objektų paieškai, teritorijos apžiūrai ir valymui.

 

DOK-ING sukurta didelės apkrovos EOD robotų sistema MV-10 yra galingesnė nei MV-4. Gamybos įmonė ją vertina kaip geriausią pasaulyje išminavimo sistemą savo kategorijoje.

Didelės apkrovos EOD robotų sistema MV-10 gali būti valdoma kartu su papildoma įranga. Sistemai valdyti galima naudoti nuotolinio valdymo pultą. Jis gali išvalyti dirvožemį nuo sprogių objektų iki 60 cm gylyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(2)
(126)

Komentarai ()