„Garantuoju, planas parašytas“. NATO perims Rusiją „į ugnies kontrolę“ (Video)  ()

Rusijos Federacija turės sieną su viena iš Šiaurės Atlanto aljanso šalių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-22 „Garantuoju, planas parašytas“. NATO perims Rusiją „į ugnies kontrolę“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Turkija narystę NATO ratifikuos atskirai nuo Švedijos. Tai patvirtinta“, – džiugią žinią ne tik ukrainiečiams, bet ir visam civilizuotam pasauliui paskelbė Ukrainos atsargos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas.

Olegas Ždanovas sakė, kad dabar Rusijos Federacija turės sieną su viena iš Šiaurės Atlanto aljanso šalių, paaiškindamas, kas po to pasikeis rusams.

Karo ekspertas išsakė savo požiūrį į tai, kad Recepas Tayyipas Erdoganas sutiko ratifikuoti Suomijos stojimą į NATO: „Švedija, mano nuomone, yra antraeilė: svarbiausia, kad Suomija buvo priimta. Švedija yra vidinė Skandinavijos valstybė ir ji neturi sienos su Rusijos Federacija, bet Suomija su Rusijos Federacija turi 1269 km sieną, o dabar tai yra atitinkamai NATO ir Rusijos siena, patikėkite, NATO būstinėje jau yra parašytas šios sienos stiprinimo planas“.

 

Ždanovas papasakojo, kaip, Suomijai tapus karinio bloko nare, NATO bandys perimti Rusijos Federacijos teritorijos ugnies kontrolę:

„Ten gali būti dislokuotos ir raketos: tos pačios „Tomahawk“, kurių paleidimo nuotolis yra 2,5 tūkst. Kadangi sutartis nustojo galioti (neplatinimo) vidutinio ir trumpo nuotolio raketoms, o „Tomahawk“ – vidutinio nuotolio), taigi dabar jos bus greitai pritaikytos paleidimams nuo žemės ir atitinkamai ten bus patalpintos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(1)
(100)

Komentarai ()

Susijusios žymos: