[ŽT] „Tai, ką supratau, yra baisu“. Multimilijonierius pabendravo su rusų belaisviais (Video)  ()

Dešra ir degtinė yra svarbiau už laisvę ir tuo jie iš esmės skiriasi nuo ukrainiečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosiose pajėgose kovojantis multimilijonierius, esantis „Forbes“ sąraše, Vsevolodas Kožemiako pasidalijo asmeninio bendravimo su Rusijos karo belaisviais įspūdžiais. Anot jo, tai pilki, kvaili ir siauro mąstymo žmonės, kuriems dešra ir degtinė yra svarbiau už laisvę ir tuo jie iš esmės skiriasi nuo ukrainiečių.

„Jie yra skirtingi. Jie tiesiog gyvena kitose kategorijose. Jei ukrainiečiui laisvė svarbiau už dešrą, tai rusui ne, jam svarbiau dešra. Laisvė nėra blogai, bet dešra ir degtinė geriau ir jie yra genetiškai linkę į tai. Ukrainiečiai yra visiškai kita tauta, ir tai akivaizdu“, – interviu Dmitrijui Gordonui savo nuomonę išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas.

 

Pokalbio metu Kožemiako prisipažino, kad dabar apskritai nemato prasmės kalbėtis su sučiuptais užpuolikais. Anksčiau jis bandė ramioje atmosferoje jų paklausti, kur jie eina, ką galvoja, kuo vadovaujasi, bet tada suprato: tai tik avių banda, einanti ten, kur buvo įsakyta. „Aš nejaučiau jokio malonumo kalbėdamasis su jais. Kalbėtis su jais yra tarsi žiūrėti „Dom-2“. Tai tik laiko švaistymas“, - sakė Kožemiako.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(288)
(7)
(281)

Komentarai ()

Susijusios žymos: