[ŽT] „Tai šokiruos visą pasaulį“. JAV karo veteranas perspėja, kas greitai įvyks Ukrainoje  ()

„Kai ateis tinkamas laikas puolimui, pavasarį, Ukraina turės daug stipresnę kariuomenę, daug geresnę paramą nei buvo prieš metus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2023 metų pavasarį Ukraina turės potencialą galimybę pradėti galingus karo veiksmus, kurių metu bus atkovotos okupuotos teritorijos. Amerikos karo veteranas Danas Rice'as, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado patarėjas, sako, kad artėjantis kontrpuolimas šokiruos visą pasaulį, rašo „NV“.

„Kai ateis tinkamas laikas puolimui, pavasarį, Ukraina turės daug stipresnę kariuomenę, daug geresnę paramą nei buvo prieš metus. Ir Ukraina eis į puolimą, kad susigrąžintų pozicijas. Tai bus galingas kontrpuolimas, kuris šokiruos pasaulį“, – komentavo jis.

Pasak kariškio, Rusijos Federacijos nuostoliai kare prieš Ukrainą stulbina skaičiais. Kas mėnesį sunaikinama apie 25 000 rusų okupantų. Rice'as nepateikė tikslių duomenų apie sužeistuosius ir dingusius, pažymėdamas, kad jų skaičius gali būti 3-4 kartus didesnis nei „krovinys 200“.

Dabar fronte Kremlius naikina geriausius savo dalinius. Tačiau Putinas, pažeisdamas visas karo taisykles, ir toliau daro klaidą po klaidos.

 

Kariškis teigia, kad Rusijos Federacijos prezidentas atakuoti nusprendė vasarį. Tai buvo nelaimingas mėnuo karybos požiūriu, nes oras yra nedėkingas atakoms. Po metų jis vis dar atakuoja vasario ir kovo mėnesiais.

„Ir viskas, ką jis padarė, tai „suvalgė“ savo kariuomenę. Atakuodami atviroje vietoje, su pėstininkais prieš artileriją, jie prarado tiek daug rusų“, - komentavo Rice'as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(0)
(140)

Komentarai ()

Susijusios žymos: