Kas nutiko, kad Girkinas be jokios baimės „ištaškė“ Putiną? Skelbiamas visiškai netikėtas atsakymas  ()

Igoris Girkinas – Strelkovas savo pareiškimais kartais atrodo tikras maištininkas ir revoliucionierius, tačiau taip visiškai nėra, mano Markas Feiginas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-25 Kas nutiko, kad Girkinas be jokios baimės „ištaškė“ Putiną? Skelbiamas visiškai netikėtas atsakymas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Igoris Girkinas – Strelkovas, buvęs DLR lauko vadas ir buvęs Rusijos saugumo tarnybų pareigūnas, neseniai padarė įžūlų pareiškimą apie V. Putiną. Savo vaizdo įraše jis pavadino Rusijos prezidentą menkysta ir patarė jam užsičiaupti. Atrodo, kad Rusijoje prasideda kažkokios riaušės ir net pilietinis karas, bet, deja, situacija su Girkinu yra labai apgaulinga. Pasak Rusijos opozicijos aktyvisto ir teisininko Marko Feigino, Girkinas yra laikomas ant pavadžio prieš Rusijos karinę vadovybę. Jis neturi savo kariuomenės, todėl, leisdamas sau tam tikras pretenzijas Putinui, vis tiek lieka FSB organų nariu.

Tokią nuomonę ekspertas išsakė interviu su Natalija Vlaščenko, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlaschenko“.

„Galbūt juo yra išbandomi kai kurie dalykai visuomenėje. Jie stebi, kas ir kaip, kokios nuotaikos. Aš to neatmesčiau“, - aiškino Feiginas.

 

Tada analitikas priminė: „būtina žinoti, kokia yra dabartinė Rusija. Ten negali būti nieko nepriklausomo ir iniciatyvaus. Ten viskas kontroliuojama, todėl nereikėtų puoselėti jokių iliuzijų dėl Girkino“.

„Tai grynai teroristinė valstybė, kuriai vis dėlto reikia Girkino. Tai lyg tam tikro kraštovaizdžio dalis. Jis reikalingas tam, kad patikrintų kokybę ir procesus, kurie susiję su karu“, - pažymėjo Markas Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(5)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: